duminică, 12 februarie 2012

Iarna 2012



In dimineata aceasta, data de 13.02.2012 temperatura a fost de -7 °C, umiditate:75 %, presiune atmosferica: 101.89, vizibilitate: 8 km. Conditii de vizibilitate este foarte redusa. Traficul a fost foarte aglomerat dimineata cand am venit spre scoala deoarece unii oameni pleaca spre serviciu, scoli, universitati, etc. Drumurile si soselele au fost pline cu zapada si alunecoase.
Functionarea mijloacelor de transport in comun circula foarte incet pentru ca este alunecos pe drum si pe liniile de tramvai. Accesul in institutiile publice este unul potrivit in legatura cu iarna din prezent. Starea crisului repede este neplacuta deoarece este tot inghetat, iar unii si-au facut gheata pe crisul repede ca sa se dee, dar este periculos pentru ca se poate rupe gheata.
Iarna este foarte frumos afara cand ninge, cand se pune zapada pentru ca ne putem duce la schii, la sanuis, sa ne dam pe gheata, sa ne batem cu zapada, si peisajul este foarte frumos cand se vede alb. Sursele pozelor: prima poza, a doua poza

9 comentarii: